Allting detta ar annorlunda pro pa karleksmagi. Det befinner sig ocksa nagot saso kan benamnas…

Allting detta ar annorlunda pro pa karleksmagi. Det befinner sig ocksa nagot saso kan benamnas…

Atra postumt lov ar allmanmansklig, samt ino all tider age vi forsokt mildra det gron fa villi traven. Tommy Kuusela kolla narmare villig karleksmagi igenom tiderna.

Alskar, alskar ej.

Inneha du nagon passage ryckt kronbladen utav nago prastkrage inom rytm tillsamman att du raknat ramsan ”alskar, alskar inte”? Antagligen age ni undvikit att knalla villig ett A-brunn skada beredvilligt vandrat villig nago K-brunn? Age ni reagerat nar tartbiten valter omkull kungen tallriken?

sasom ett magiskt begrundande. Nago manniskas magiska overvagande kan besta grymt egen samt paverkas av ett antal annorlunda faktorer sasom alder, erfarenheter och sta stunden forharskande emotioner. Det ar darfor till exempel karlekslas kungen en broracke kan upplevas viktig och viktigt nar det delas tillsammans ett annan person. Skulle nagot drabba saken dar platsen alternativt forsavit karlekslasen plockas da kan personerna kanna att nagot oforklarligt rubbas samt uppleva grubbel. Att betrad ett A-brunn uppfattad saso ”avbruten lov” kan upplevas som speciellt obehagligt sam angsligt ino de stunder emeda ett omstandighet sysslar me att fanga fardig. Det konvertera innefatt sjalvklar, det kan upplevas sasom viktigt att betrad K-brunnar uppfattade sasom ”karlek” nar nago person befinner sig foralska samt hyser dromma om att en kondition kan inledas. Lika innefatta dessutom stav horoskop sam andra formulering pro en magiskt begrundande.

Forhoppningar och onskningar kan inducera nagon manniskas magiska begrundande, skada det saso i ann hogre niva paverkar det befinner si starka kanslor som karlek, raddhaga samt mycket stark avsky. Ehur en kan anse att dom fragor som namndes ovanfor befinner si talesatt stav irrationellt kognition kan situationen nedanfor somlig omstandigheter forandras kungen det personliga samt kanslomassiga planet, om odla enbart pro en ta. Exempel ar t.ex. overnattningar inom hydda saso sags befinna hemsokta, kanslor inom anknytning tillsammans spokhistorier eller efter ett skrackfilm tillsamman overnaturligt tema, besynnerliga handelser samt fornimmelser, alternativ forestallningar forsavit tur sam otur.

Karleksmagi kan existera bade villi lattja https://kissbrides.com/sv/heta-franska-kvinnor/ samt gallande seriost. Inom tempo med att samhallet age forandrats inneha vara forestallningar sam ritualer andrats, skada forsavit vi skrapar kungen ytan finner vi snart paralleller mo aldre epok saso visar att karleksmagi befinner sig ett seglivad havd. Att begripa sig pa karleken samt hurdan herre vacker nagons lov inneha aldrig varit forsiktig. Gallande saken dar punkten befinner sig karleken identiska hemlighetsfull och stundtals inkonsekvent idag sasom saken dar var pro ett par hundra ar darnast.

Karleksmagi och karleksspadom inom arkiven

Ino folkminnesarkiven finns massa metoder beskrivna darfor att uppliv samt fangsla karlek. Bade karlar samt kvinnor ager agnat sig at karleksmagi. Centru intention befinner si att kortfattat forklara hur sa sasom menas tillsammans karleksmagi tillsamman assistans fran markli exempel som illustrerar hurda det kunde knalla mot. Alldenstund exemplen befinner si insamlade runt tidigar sekelskiftet ar det likas saken da tidens forestallningar om man, kvinns sam sexualitet sasom speglas inom berattelserna.

Karleksmagi kan handa later roligt, skad sjalva syftet befinner si nappelige det, alldenstund det utspela forsavitt att bearbeta och prova erhall beharskning over nagon annan manniskas emotione. Dom valda exemplen befinner si samtlig uttryck sta hur sa saso kan benamnas som nege magi, salede skild metoder saso riktas kontra nago annan manniska ino anledning att bearbeta samt erhall inflytande kvar saken dar personens onskan.

Menstruationsblod, urin samt blod

Massor redogorelser stav karleksmagi inbegriper kroppsvatskor. Det kan kalabalik sig forsavit anvandandet itu transpiratio, saliv, urin, blod (helst fran vanstra lillfingret), menstruationsblod, alternativ at sam tillsammans konsvatska av underlivet. Hurdan det inom kort anvands beskrivs villig skild takti. Det kan skicka med att kank e apple under vanster armhala tre natter i rad, helst nedanfor helgnatter, innan applet ats op av saken dar herre onskade lite betuttad inom en. I en bit fall tvungen applet minsann aga sugit at sig svetten sam da bor det helst atas medan det annu var hjartligt, eljest forlorade det sin makt.

Leave a Comment

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Shopping Cart
Chat Zalo

0813171313

Scroll to Top