Det befinner sig bekvamt att bliv kamrat med nago pag gallande sociala medier

Det befinner sig bekvamt att bliv kamrat med nago pag gallande sociala medier

Befinner sig det genomforbar att konstruera en allvarlig forhallande kungen Internet? Hur man blir foralskad i nago penna? Idag amna vi testa fatta denna sporja. N lar de hur sa sam hur ni skriver darfor at lite honom att forbise dina meddelanden. Nagon annan beaktansvard undra som vi kommer att besvara pa befinner sig hurdan man kan bestamma att han diggar dej igenom tryta meddelanden.

Vill ni bliva noga kliv forut moment instruktioner hurdan teori uppfatta karla kungen Internet?

Latt om. ni age tidrym. Tiden se webbplatsen befinner si din kompis. Det befinner si omojligt att ragga up ett frank genom korrespondens i VK kungen markli dagar, sa talamod samt kom ihag e antal viktiga stadgar

  1. undvik platitud skriv inte “sockr drommar”, “min betuttade parvel” sam andra trakiga talesatt. Forsavit n vill intaga det – varje akta “fint, som bit socker, drommar”, “min sms-heltidspojke”;
  2. dryfta inte om langsiktiga planer (”vi ska vig oss sam atnjuta fem barn”, “kop ja ett minkrock och ett bil”) – detta ar laskig;
  3. tala osanning icke forsavit ditt eget utseende (ifall n ar ett 35-arig brunhari med 1 broststorlek, skriv inte att du befinner sig en 18-arig blondin tillsamman omfattning 3), eljest kommer du att avskaras fran ett ratt samling;
  4. jamfor ej nago frank tillsamman ett ex, ehuru han paminner honom kopiost – ett herre amna kanna sig unik, annars hursa skulle han tarv dig?
  5. dramt ick i pannan med dina brister (forsavit n snarkar i somnen, hursa pladdra ifall det forsavitt n inte ens age traffat fortfarande?).

Ta de evigt tid att chatta med din pojkvan inte me standig bekantskap kommer ni att torska anslutningen sam saken dar befinner si allareda bracklig. Forsavit du kommer att finnas till offline lange, varna men dampad samtlig tycker om att “rapportera”, men ick uttryckligen, pro eljes kommer det att kannas som att det ringer.

Darfor att bega det har tvungen dina meddelanden finnas till ursprunglig. Det ha betyder ej att du behover besvara pa all fragor med aforismer, det betyder

  • Eskortera dialog forsavit skild amnen. Ingen befinner sig hugad fran hurda ni tillbringade din dag gallande jobbet, sta det befinner sig icke informativt. Forbattrin delge for killen om vilken hinn du tittad igar eller att igar utredningen av Yesenins sjalvmord inleddes.
  • Ge besked ej i monosyllablar. Det finns ingen innebord tillsammans korrespondensen ”a tja. Hurdan mar du?” – “halloj. Bra”. Samspraka forsavit baksida av underben du ser cirka dig, underben n tanker villig, vilka ideer som kommer mo dig. Reducera dig inte med glosa.
  • Lagg etikett mot do amnen sasom befinner si intressanta forut samtalspartnern. Samtlig befinner sig naturligt sjalviska sam varderar uppmuntrande egoism. Andock overdriv icke det dessutom en fotbollsfan vill ej konversera forsavitt idrot 25 timmar forsavitt dagen.
  • Benamna killen spann hans namn. Ljudet (ino dett fallet en samling bokstaver) med e riktigt benamning befinner si a priori trevligt stav nago manniska.

Vi rekommenderar att n laser gratis checklista Alexey Chernozem “Hur man bygger relationer kungen natet sam oversatter de dar at lyckliga verkliga.” Ni lar dig hurdan n skapar nago lockande ikon villig natet, vart du amna ga av stapeln dejta sam hur ni overfor de dar fran natet mot det verkliga planet.

Bliv nagon guldfisk utfastels

Boken befinner sig fria. Darfor att fylla ner, klicka villi den har lanken, ga ur ditt e-postmeddelande sam ett post skickas till posten tillsamman ett kopplin at pdf-filen.

. alltsamman killen behover. Sager att han vill s mo USA alternativ hoppa tillsammans en fallskarm? Stod samt informera pa nagot fason diskret att do uppge att det finns heta biljetter mot Amerika. Gor det ej genast – avvakt ett stun. Sa han kommer att inse baksida av underben saso befinner sig kart pro dig, att ni kommer ihag hans glos och gilla hans onskningar.

Leave a Comment

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Shopping Cart
Chat Zalo

0813171313

Scroll to Top